Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Patryk_Wola Początkujący

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 09:43 Temat postu: |
|
|
nooo i tak powiem że plakaty też będe rozwieszał i że będe śpiewał jeśli złapie kogoś na zrywaniu to... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 09:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bobek_MKS Użytkownik zaawansowany

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 20:43 Temat postu: |
|
|
MKS Ciechanów pokonał na trudnym terenie Huragan Wołomin 2:1!!!
Sobotni mecz od samego początku stał na wysokim poziomie, obydwie drużyny walczyły, ale to MKS Ciechanów miał więcej okazji na zdobycie pierwszego gola. W Pierwszej odsłonie spotkania piłkarze z Ciechanowa nie wykorzystali aż trzech niemal stu procentowych sytuacji. Okazję do tego mieli Piotr Janakakos, Rafał Traczyk i Michał Matusiak. Pierwsza połowa zakończyła się bezbramkowym remisem, choć nawet zdaniem jednego z sympatyków Huraganu powinno być 0:3 dla Ciechanowa. Na początku drugiej połowy padła pierwsza bramka dla Wołomina, po ładnej zespołowej akcji drużyny. Ciechanowscy piłkarze nie załamali się i wzięli się za odrabianie straty. Podczas zamieszania pod bramką Huraganu piłkę dotyka ręką jeden z zawodników drużyny przeciwnej, sędzia główny dyktuje rzut karny dla naszej drużyny, który pewnie wykorzystuje Patryk Tosik. Remisowy wynik utrzymywał się prawie do końca spotkania. Tuż przed ostatnim gwizdkiem sędziego po dośrodkowaniu z rzutu wolnego gola na miarę trzech punktów strzela Maciej Bralczyk. Chwilę po zwycięskiej bramce dla Ciechanowa sędzia kończy spotkanie. _________________ MKS Ciechanów i (L)egia po życia kres. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 07:51 Temat postu: |
|
|
Dołączam się do pozdrowien patryka.
OGŁOSZENIE
W 3.11.2007r na stadionie MOSiR przy moście 3-go Maja o godz,14:00.
Zostanie rozegrany mecz piłkarski 5 ligi.
MKS CIECHANÓW
vs
PODLASIE SOKOŁÓW PODLASKI
Zapraszam.Bilet 2zł. _________________ MKS Ciechanów i (L)egia po życia kres. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arek_Aro Początkujący

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 08:00 Temat postu: |
|
|
No tak dalej a MKS będzie w Czwartej lidze tak zawsze jest z lepszymi wygrywamy a z słabszymi przegrywamy więc MKS ma 3 punkty i teraz wszystkich zapraszamy na mecz u nas bo to będzie ostatni mecz ale napewno wygrany Więc przychodźcie grupami ne ten mecz _________________ MKS Ciechanów |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 16:32 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie.Kto będzie w tą sobote na meczu? _________________ MKS Ciechanów i (L)egia po życia kres. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arek_Aro Początkujący

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 08:13 Temat postu: |
|
|
Niech każdy przyjdzie na mecz ja napewno będe więc chciałbym żeby wy też tam byli _________________ MKS Ciechanów |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 20:02 Temat postu: |
|
|
MKS Ciechanów vs Sokołów Podlaski 1:4,opis meczu może jutro bedzie.I ja nie wiem po co to tyle gadać że mecz jest i tak nikogo z naszej szkoły nie widziałem oprócz moich kolegów z którymi szłem. _________________ MKS Ciechanów i (L)egia po życia kres. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arek_Aro Początkujący

|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 08:30 Temat postu: |
|
|
właśnie cały czas o tym pisaliśmy ale nikomu nie chciało się przyjść a to sama przyjemność dla mnie i dla wszystkich _________________ MKS Ciechanów |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 08:07 Temat postu: |
|
|
Niestety MKS Ciechanów nie zdołał pokonać Podlasia Sokołów Podlaski w przedostatnim meczu w sezonie. Zaczęło się spokojnie. Po bramce dla gości na 1:1 wyrównał Piotr Janakakos. Takim wynikiem zakończyła się pierwsza połowa spotkania. Wynik mógł być mnie korzystniejszy dla MKS-u, ale na piątkę zaprezentował się bramkarz gospodarzy Robert Romanowski broniąc trzy sytuacje "sam na sam". W drugiej połowie głównym aktorem była Pani sędzia wraz ze swoimi asystentami. A zaczęło się tak, Maciej Bralczyk zdobywa głową gola na 2:1 po przeprowadzonej kontrze. Sędzia pokazuje na środek boiska co oznacza że gol padł i zaczyna przeciwnik od środka. Do Pani sędzi podbiegło pięciu zawodników z Sokołowa i pod ich naciskiem Pani sędzia cofa swoją decyzję i wskazuje faul w polu karnym na bramkarzu gości. Później Pani sędzia nie gwizdała dla MKS-u dwóch ewidentnych rzutów karnych. Po tych decyzjach nasi piłkarze zaczęli opadać na siłach i w dalszej części meczu stracili trzy gole po błędach Mariusza Wolińskiego i Roberta Romanowskiego. Zapraszam do galerii na zdjęcia z tego przedstawienia. W sobotę 10 listopada o godzinie 13-tej w Nasielsku MKS rozegra ostatni mecz w tym sezonie ze Żbikiem. _________________ MKS Ciechanów i (L)egia po życia kres. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szef Administrator

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 22:22 Temat postu: |
|
|
Ogólnie to nasz MKS cienki teraz jest  _________________ "Trzymaj swoich przyjaciół blisko, ale jeszcze bliżej trzymaj swoich wrogów" |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 13:38 Temat postu: |
|
|
No niestety zgodzę się z tą opinio,ale miejmy nadzieję że w ostatnim wyjazdowym meczu z Żbikiem Nasielsk zdobędziemy 3 punkty. _________________ MKS Ciechanów i (L)egia po życia kres. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 19:17 Temat postu: |
|
|
MKS Ciechanów w pięknym stylu zakończył rundę jesienną w walce o mistrzostwo Mazowieckiej Ligi Seniorów, pokonując na wyjeździe spadkowicza z 4 ligi Żbik Nasielsk. Przed meczem Źbik zajmował 6 miejsce w tabeli, MKS tylko lub aż 9. Po ostatniej porażce z Sokołowem Podlaskim i nie równej grze Ciechanowian (przegrana ze słabo prezentującą się w tym sezonie Wkrą Żuromin, wygraną z dobrze grającym Huraganem Wołomin) trudno było wytypować jak tym razem spiszą się nasi piłkarze. A spisali się na medal, wygrywając 0:2. Pierwsza bramka padła po rzucie rożnym wykonanym przez Patryka Tosika, w polu karnym najwyżej wyskoczył Maciej Bralczyk i "główką" zdobył pierwszą w tym meczu bramkę dla Ciechanowian. To wszystko działo się zaledwie 7 minut po rozpoczęciu meczu. Jeszcze w pierwszej połowie spotkania doszło do boisku do niefortunnego zderzenia Tomasza Piaseckiego ze zdobywcą gola Maciejem Bralczykiem. Zawodnik MKS-u został na tyle poważnie uderzony że nie mógł kontynuować gry i został odwieziony karetką do szpitala. Nie długo po tym zajściu w 30. minucie spotkania padła druga bramka dla MKS-u. Na listę strzelców zapisał się tym razem Łukasz Sobczak, który wykorzystując błąd obrony gospodarzy pewnie skierował piłkę do bramki Nasielska. W drugiej połowie wynik już nie uległ zmianie. Na wyróżnienie zasłużyła cała drużyna, rozegrany mecz należy do jednego z najlepszych w ich wykonaniu. Do tak pozytywnego wyniku przyczynili się na pewno fani MKS-u którzy do Nasielska przybyli w ponad 70 osobowym składzie i przez całe spotkanie głośno wspierali swoja drużynę. _________________ MKS Ciechanów i (L)egia po życia kres. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kibic_MKS Początkujący

|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 12:20 Temat postu: |
|
|
Tyle czasu mnie tu nie było i nikt nic nie napisał w tym temacie .Jak coś to ja jestem bobek ale zapomniałem hasła i zrobiłem sobie inne konto.No to na czym ja skończyłem....a na nasielsku no to minęły miesiące i przyszedł dzień 15 marca gdzie MKS grał na wyjeździe z Błękitnymi Gąbin i ten mecz nasi piłkarze wygrali 4:2 po bramkach:Radek Marut x2 i Bartek Szczęsny x2(to był szczęsnego pierwszy mecz w naszym klubie).Tydzień później MKS grał na wyjeździe z Mazurem Radzymin i niestety uległ 3:2 a bramki dla naszej drużyny zdobyli:Piotr"szimi"Janakakos(nauczyciel z naszej szkoły) i Łukasz"Ryba"Kozłowski.No i teraz uwaga: już w tą sobotę MKS zagra pierwszy od 5 miesięcy mecz ligowy w Ciechanowie na który zapraszam.Odbędzie się on w 29.03.2008r na stadionie miejskim przy ul.3-go Maja(chyba) o godzinie 14.00.Bilet 3zł i będzie pewnie konkurs w przerwie i zostaną rozlosowane fajne nagrody z pośród biletów.I oczywiście zachęcam do dopingowania naszej drużyny.ZAPRASZAM i pozdrawiam ! _________________ Brygada Zachóód'08 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kibic_MKS Początkujący

|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 12:23 Temat postu: |
|
|
A to tabela na dzień dzisiejszy
Lp. Drużyna Pkt.
01. Podlasie Sokołów Podl. 32
02. Huragan Wołomin 32
03. Naprzód Zielonki 31
04. Pogoń Siedlce 31
05. Kryształ Glinojeck 30
06. Victoria Sulejówek 28
07. Kasztelan Sierpc 27
08. MKS Ciechanów 25
09. Żbik Nasielsk 25
10. Mazur Radzymin 22
11. Marcovia 2000 Marki 18
12. Amator Maszewo 16
13. Błękitni Gąbin 14
14. Wkra Żuromin 12
15. Skra Drobin 9
16. Ostrovia Ostrów Mazowiecka 8
Wiem że taka byle jaka ale i tak tego nikt nie czyta to może być _________________ Brygada Zachóód'08 |
|
Powrót do góry |
|
 |
windgoddness Bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|